Sök

Barnkyrkan

En mötesplats för barnen.

Som församling vill vi stödja barn och föräldrar i att skapa en andlig grund i livet. Vi vill också vara till hjälp och leda dem till en personlig relation med Gud genom Jesus Kristus.

För att stimuleras och utvecklas som människor och i tron är det viktig med gemenskap, skoj och lek för att man skall må bra och ha roligt tillsammans. Det är också viktigt med bön, lovsång och bibelkunskap för att kunna fördjupas i tron. Vårt mål och önskan är att alla barn skall bli sedda och hörda och att de skall förstå att de är viktiga i gemenskapen i församlingen. Framför allt vill vi att de skall förstå att de är älskade utav Jesus.

Vi strävar efter mångfald och variation i verksamheten bland barnen, där miljö och innehåll känns relevant och ger mersmak och där barn, föräldrar och de olika ledarnas praktiska och gåvor blir synliga och får utrymme.

Varje år ansöker vi om bidrag till vår verksamhet från Pingst Ung.

För uppdaterad information hittar du oss på Facebook och Instagram:

Södertälje Pingstförsamling erbjuder alla barn som är 10 år en Bibel. Den Bibel vi delar ut är ”Bibel för alla”, en översättning som är anpassad för mellanstadieåldern och uppåt.
Inför varje bibelbok finns en introduktion med bakgrundsfakta samt personbeskrivningar på huvudpersonerna med bilder.

Bibelutdelningen sker en gång per år. Är du 10-12 år och brukar besöka vår kyrka? Hör av dig till barnkyrkan@sodertaljepingst.se för mer information.

Bibelutdelningen sker en gång per år. Är du 10-12 år och brukar besöka vår kyrka? Hör av dig till barnkyrkan@sodertaljepingst.se för mer information..

Familjehäng är en pop-up-händelse som vi anordnar några gånger per år! Då är hela familjen välkommen att hänga tillsammans med andra familjer för lite olika aktiviteter. Riktar sig till familjer med barn upp till 12 år. Men alla är såklart välkomna!

Håll utkik här och på våra sociala medier när nästa träff ”poppar-up” igen!

Går du i årskurs 1-6? Då är Fredagshänget i Viksbergshallen något för dig! Vi träffas på fredagar mellan kl. 19:00-20:00 för innebandy och andra rörelseaktiviteter. Föräldrar och syskon är välkomna.

Under den varmare årstiden ses vi utomhus för fotboll och aktiviteter.

Har du frågor och funderingar, kontakta Jonathan Berge på mail: jonathan@bst-ab.se eller mobil: 070-4917967.

Följ oss gärna på 

Facebook och Instagram!

Varje sommar har vi som mål att anordna barnläger för åldrarna 9-13 år, där barnen får tillfälle att uppleva en go gemenskap präglad av lek, bad, aktiviteter och kreativitet – och inte minst att lära känna Jesus genom Bibelgrundad undervisning, lovsång och bön.

Vill du vara med och hjälpa till som volontär under dessa tillfällen är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Mejla till barnkyrkan@sodertaljepingst.se.

Vi ses varje söndag kl. 11

Barnkyrkan är för dig som är 3-12 år. Är du yngre än så är du välkommen tillsammans med medföljande vuxen.
Vi träffas på söndagar samtidigt som Gudstjänsten för vuxna pågår i kyrksalen. Alla är med ca 15 minuter i början av Gudstjänsten, och sedan går barnen efter pålysning med ledarna till Barnkyrkan.

I Barnkyrkan har vi åldersanpassad undervisning i tre grupper: Mini 3-5 år, Minior åk F-3 och Junior för åk 4-6.
Vi har samling med berättelser ur Bibeln, sjunger, samtalar och leker tillsammans! Om det finns behov av att vara med i annan åldersgrupp än den man tillhör kan man höra av sig till oss ledare.

Vid lov och längre ledighet möts alla åldersgrupper tillsammans i ”Barnkyrkan Light”. Det innebär att vi kör en lite enklare variant av Barnkyrkan med fokus på lek och aktiviteter. Under sommarmånaderna är vi utomhus om vädret tillåter.

Varje år ansöker vi om bidrag till vår verksamhet från Pingst Ung.

Följ uppdaterad information via Facebook och Instagram.