Sök

Hemgrupper

”Ett perfekt sätt att bli en del av gemenskapen i församlingen”

Vi har som församling många olika grupper som samlas under veckan. Detta är församlingens smågruppsarbete (bönegrupper, närgrupper, hemgrupper. Det vi satsar lite extra på är våra hemgrupper. En smågrupp är ett perfekt sätt att bli en del av gemenskapen i församlingen. Vi delar gemenskapen i smågruppen för att växa i vår tro, att vårda varandra och våra relationer. Det är i den lilla gruppen som möjligheten att få växa i sin tro får näring ofta genom att vi hjälper varandra med vår tro. Även den som söker efter svaren om Gud får vara med och vi vill bjuda in andra till denna gemenskap.

Bibelläsning, tillbedjan, lärjungaskap och gemenskapen är viktiga ingredienser i våra träffar, men framförallt är den lilla gruppen är betydelsefull eftersom vi där kan känna samhörighet, få ställa frågor, bli hörda, sedda och älskade precis som vi är. De olika grupperna i församlingen träffas allt ifrån varje vecka till en gång i månaden.

Mark Farmery och Andreas Ardenfors leder detta arbete. Vi har just nu ett 10:tal grupper som samlas
Om du är intresserad av att vara med i en smågrupp, var vänlig kontakta Pingstkyrkans expedition 08-550 331 30 eller maila:
mark.farmery@gmail.com eller andreas.ardenfors@sodertaljepingst.se

Här kan du läsa mer om våra smågrupper